keuzedelen:
Stadslandbouw, Zorglandbouw, Ondernemend gedrag


Voel jij je aangetrokken tot de biologisch (-dynamische) landbouw? Wil je een andere richting in slaan? Ben je al jaren werkzaam in een andere sector? Heb je al een hele andere studie achter de rug, maar zoek je meer voldoening en meer verbinding met de aarde en onze voedselproductie? Dan is de tweejarige deeltijdopleiding biologisch-dynamische landbouw met eventueel de keuzedelen Stadslandbouw, Zorglandbouw of Ondernemend gedrag wellicht een interessante opleiding voor je. Kom eens langs op één van onze open dagen!


De opleidingsmogelijkheden


Deze opleiding bereidt je voor op het werken in de biologisch (-dynamische) land- en tuinbouw. Je wordt opgeleid tot (vakbekwaam) medewerker biologisch-dynamisch bedrijf. De opleiding wordt gegeven op niveau 2 en 3. Alle studenten volgen het keuzedeel Bd-landbouw, dat de basis vormt van onze opleiding. Niveau-3-studenten kunnen zich daarnaast specialiseren via een keuzedeel Stadslandbouw, Ondernemend gedrag of Zorg. Daarin lopen ze ook hun stages en het keuzedeel wordt apart geëxamineerd. Niveau-2-studenten volgen alleen het keuzedeel Bd-landbouw. Je kiest profiel Teelt of Vee en daarbovenop kies je als je niveau 3 volgt, dus (één van de) keuzedelen zorg, stadslandbouw of ondernemend gedrag. 


Komend jaar


De BBL-opleiding 2019-2020 start in op de maandag/dinsdag (om de week) en op de woensdag (elke week). Studenten voor het keuzedeel stadslandbouw starten het eerste jaar op de dinsdag in Dronten en verhuizen voor hun tweede jaar naar de Fruittuin van West in Amsterdam, ook op de dinsdag. 

Kijk bij downloads voor meer informatie over de BBL-opleiding. Daar vind je ook een aanmeldingsformulier.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel