Bereikbaarheid

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

800x533-Schoolgebouw-2021_Aeres_Warmonderhof2

Bezoekadres Schoollocatie Dronten:
Wisentweg 10 (school) of 12 (Hofzaal), 8251PC Dronten

Openbaar vervoer

Je kunt je reis plannen op www.9292.nl. Dronten ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Almere-Lelystad-Dronten-Kampen-Zwolle. Je neemt de sprinter om uit te kunnen stappen in Dronten. Er zijn (beperkt) ov-fietsen beschikbaar. Om Warmonderhof te bereiken kun je doordeweeks ook overstappen op een bus die een kwartier later bij bushalte Aeres Hogeschool komt. Dat is aan het einde van de Wisentweg. Vanaf daar is het ongeveer 1,5 kilometer lopen langs de Wisentweg naar Warmonderhof.

Met de auto

Vanaf Kampen (Zwolle)

Vanaf Kampen kom je via de N307. Op die N307 noordelijk langs Dronten rijden. Bij de 3e rotonde links (Rivierendreef). Bij de 2e rotonde links (Gildepenningdreef). Eerste weg rechts is de Wisentweg.

Vanaf Lelystad (Amsterdam)

Als je met de auto vanaf Lelystad of komt kan je het beste via de N309 rijden. De eerste rotonde in de N309 aan de zuidwest zijde van Dronten linksaf De West inrijden, vervolgens eerste rotonde weer links  (Gildepenningdreef) naar de Wisentweg.

Kom je de Wisentweg vanaf de andere kant binnen, wat sommige navigatieapparaten wel proberen, dan moet je via een ‘doseerinstallatie’ met verkeerslichten en een paal in de weg, bedoeld om sluipverkeer Lelystad/Dronten én ongelukken door te snel rijden, te voorkomen. Na enkele minuten wachten kan je doorrijden.

Vanaf Emmeloord

Komende op de A6 uit de Noord Oost Polder op de Ketelbrug afslag Dronten nemen. Swifterbant voorbij, aangekomen aan de rand van Dronten de eerste rotonde rechts (Rivierendreef). Bij de 2e rotonde links (Goldepenningdreef). Eerste weg rechts is de Wisentweg.