Wees onze ambassadeur, bestel jouw posters en flyers hier!

Nieuwsbrief

Wees onze ambassadeur, bestel jouw posters en flyers hier!

Voorkant-flyer-opendag-72dpi.jpg

Het is best bijzonder dat de meeste studenten die zich aanmelden voor onze opleidingen biologische en biologisch-dynamische landbouw, ons vooral getipt krijgen via een (bio/bd)boer in hun omgeving, een oplettende medewerker van een natuurvoedingswinkel, een oud-student of een volwassene dichtbij. Je kunt nu via deze website posters en flyers bestellen om op te hangen en uit te delen.

Jij was misschien één van van die ambassadeurs die een jongere of een volwassene naar onze open dag verwees. Dankjewel! Vorig jaar verzonden we al een digitale poster. Nu gaan we een stapje verder, want we stellen jouw doorverwijzing zeer op prijs. Via de onderstaande link kun je een setje posters en flyers bestellen en dan ontvang je ze per post.

 

BESTEL VOOR 15 DECEMBER EN MAAK RECLAME VOOR ONZE OPEN DAG 27 JANUARI
Bestelformulier vind je hieronder

Landbouw is zoveel meer dan alleen boer worden…..

Landbouw is ook business, zorg en natuur. Dat merken we aan onze afgestudeerden: die vinden we overal ter wereld terug in de meest uiteenlopende ‘groene’ beroepen. De agrarische sector is innovatief en is volop in beweging. Een prachtige sector om in werkzaam te zijn. Dat kan op velen manieren: als agrarisch ondernemer of bedrijfsleider, adviseur, in de voedselverwerking, detailhandel, zadenteelt, zorglandbouw en het agrarisch natuurbeheer.

Help de landbouw van de toekomst werkelijkheid worden en zegt het voort!

  

Deze actie is (voorlopig) gesloten. Degenen die al flyers en posters hebben aangevraagd, ontvangen het postpakketje voor het einde van het jaar 2023. Heb je op 31 december nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar k.peetoom@aeres.nl