Contact

Warmonderhof biedt uw zoon of dochter een plek om te wonen, werken en leren. Mochten docenten of medewerkers op Warmonderhof zorgen hebben over uw zoon of dochter, dan schromen zij bij minderjarige studenten niet om contact met de ouders op te nemen. Bij meerderjarige studenten is dit wettelijk niet toegestaan. Dan hebben wij alleen contact met ouders wanneer de student daar zelf om vraagt of er toestemming voor geeft.

Wilt u contact opnemen met één van de mentoren, dan kan dat telefonisch via 088 0205130 of via onderstaande mailadressen:

Klas 1A: Diana Laan-Gradenwitz, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klas 1B: Theo Smeeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klas 2A: Petra van den Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klas 2B: Arjen Huese, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klas 3: Jan van Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klas 4: Meindert Bruinsma,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Intake en begeleiding

Wij willen u er op wijzen dat Warmonderhof een woon- werk en leeromgeving is, gericht op onderwijs. Dit onderwijs is een recht, Warmonderhof is een mbo-opleiding. Onze school is onderdeel van Aeres, een AOC met meerdere locaties in midden-Nederland.

Het leren op de praktijkbedrijven, evenals het wonen in de studentenhuisvesting is een voorziening die mogelijk gemaakt wordt gemaakt door Stichting Warmonderhof. Wanneer uw zoon of dochter intensieve begeleiding nodig heeft in verband met een beperking, of wanneer uw kind in het verleden psychische stoornissen heeft gehad, kunnen wij concluderen dat Warmonderhof niet of niet meteen de geschikte woonplek is voor uw zoon of dochter.  Toelating tot het wonen wordt mede bepaald in het intakegesprek.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel