AeresWarmonderhof-deeltijd-2019-82-1

Als deeltijdstudent kom je gemiddeld één dag per week naar Warmonderhof. Volg je een tweedaagse lesvariant, dan kun je bij Stichting Warmonderhof overnachten op de slaapzolder. 
Je krijgt les midden tussen de landerijen van Stichting Warmonderhof. Praktijkvoorbeelden zijn voor de docenten op deze manier binnen handbereik. Tijdens een theorieles ga je geregeld even een rondje maken over de Hofboerderijen, ter verduidelijking en illustratie. Ook kun je in je pauze een kijkje nemen in de tuinbouw, veehouderij of akkerbouw. 
Ook jij als deeltijdstudent behoort tot de gemeenschap die Warmonderhof is. De jaarfeesten staan open voor alle studenten, voltijd en deeltijd. Ook eet je tijdens de lesdagen samen met je klasgenoten in de Hofzaal van Stichting Warmonderhof. Deze gezamenlijke maaltijden bieden de mogelijkheid, plannen en kennis te delen over een toekomst in de biologische of biodynamische landbouw. Dat is van onschatbare waarde voor je toekomstige ontwikkeling als boer en smeedt vriendschappen die een levenlang voortduren. 
Meer informatie over catering en overnachten 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel