Hofzaal-lunch

De Hofzaal is de samenkomstplek voor onze studenten; een plek voor ontmoeting. De koffie en thee staat er voor je klaar tegen een kleine vergoeding en voor vers brood kun je terecht in de Hofwinkel. ‘s Avonds staat de warme avondmaaltijd voor iedereen klaar. Elke week bereiden de koks een verse  maaltijd, altijd zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige biologisch-dynamische en/of biologische producten, daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van de eigen teelt van Warmonderhof. Ze volgen de seizoenen, het jaarritme, koken volwaardig en met respect voor mens dier en milieu. En altijd lekker!

Dieetwensen 

De maaltijden zijn meestal vegetarisch of veganistisch. Af en toe zetten de koks vlees op het menu, maar dan wel van de eigen dieren van de Warmonderhofboerderij. Een toetje maakt de maaltijd compleet. Vanzelf houden de koks rekening met een dieet- of andere voedingswens. 

Netwerk en vriendschappen bouwen

De gezamenlijke maaltijden en pauzemomenten worden door onze deeltijdstudenten erg gewaardeerd. Ze delen hun toekomstplannen, bespreken hun ervaringen tijdens stage en praten over het leven in de meest brede zin van het woord. Dit informele gedeelte van de school wordt sinds jaar en dag door onze studenten zowel tijdens als terugblikkend op hun tijd op Warmonderhof genoemd als één van de meest wezenlijke onderdelen van hun opleiding tot biodynamisch boer of tuinder. Ze bouwen hun boerennetwerk en ondernemersnetwerk van de toekomst tijdens deze momenten al op.

Kijk op de webpagina van stichting Warmonderhof voor meer informatie over de catering. 

Nieuwsbrief mobiel