Oogstmarkt op Warmonderhof

Nieuwsbrief

Oogstmarkt op Warmonderhof

Oogstmarkt Warmonderhof 30 augustus 2024

Het einde van de zomervakantie is alweer in zicht. Daarom nodigen de boeren en tuinders van biodynamisch landbouwbedrijf Warmonderhof je van harte uit om op vrijdag 30 augustus een bezoek te brengen aan de Oogstmarkt op Warmonderhof.

De oogstmarkt is dé plek voor superverse en smaakvolle producten, rechtstreeks van het land, voor een eerlijke en voordelige prijs. De aardappelen zijn geoogst, de rode en witte kolen gaan van het land, maar ook zijn er prachtige courgettes, aubergines, uien, prei, sla, suikermais, tomaten en zo verder. Om de oogstmaand augustus feestelijk af te sluiten is er voor iedereen een hapje pruimen-plaattaart.

Deze oogstmarkt vindt plaats op vrijdag 30 augustus van 08.30 tot 16.00 uur, locatie Wisentweg 18 in Dronten. Ook bent u van harte welkom om een rondje te wandelen op de boerderij, de boeren en tuinders te ontmoeten of om even samen met de (klein)kinderen bij de koeien in de wei te gaan kijken.

Eerder deze zomer vond ook al een speciale Oogstmarkt plaats op het biodynamische landbouwbedrijf naast het Wisentbos. Na vele enthousiaste reacties hebben de boeren en tuinders van Warmonderhof besloten om dit initiatief maandelijks voort te zetten.

Vrijdag 30 augustus: 08.30 tot 16.00 uur
Wisentweg 18 in Dronten.