Medewerker Proeftuin Vitalis

Nieuwsbrief

Medewerker Proeftuin Vitalis

Vitalis-2024-proeftuin

Voor onze locatie in Voorst zijn wij op zoek naar een medewerker voor onze proeftuin in de periode maart t/m oktober, minimaal vier dagen per week, 6 tot 8 uur per dag.

 

Wat ga je doen?

Op onze tuin voeren we proeven uit met diverse groentegewassen. Deze proeven dragen bij aan de ontwikkelingen van de biologische groenterassen van de toekomst, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.
Als collega binnen de proeftuin heb je een verscheidenheid aan taken. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het zaaien, planten en verzorgen van de gewassen. Dit doe je samen in een team. De meeste werkzaamheden vinden buiten plaats, op het land.

 

Wie zoeken wij?

 

Voorop staat dat jij iemand bent die graag in de buitenlucht werkt en geïnteresseerd is in de biologische landbouw of teelt. Bij voorkeur heb je ervaring in de tuin- of landbouw.
Bij veel werkzaamheden is er sprake van een fysieke belasting. Het is daarom belangrijk dat je in een lichamelijk goede conditie verkeerd.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een tractorrijbewijs of bereid zijn deze te halen (een autorijbewijs gehaald vóór 1 juli 2015 volstaat ook).

 

Wie zijn wij?

 
Vitalis Biologische Zaden veredelt en produceert op biologische wijze zaden van groenterassen die geschikt zijn voor de biologische teelt. Samen met onze telers dragen we zo bij aan een duurzame productie van biologische groenten op een gezonde bodem.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkplek in een groene omgeving, binnen een hecht team. De vacature is voor het seizoen, maar als je goed functioneert bestaat de mogelijkheid dat je volgend seizoen weer aan de slag kunt. Wij bieden een goed salaris conform de CAO Tuinzaadbedrijven.

 

Meer informatie

 

Carolien van Heusden-Evers: (06 15 11 63 16
Schriftelijke sollicitaties kun je richten aan c.vanheusden@biovitalis.eu

Vitalis Biologische Zaden – Hengelderweg 6 – 7383RG Voorst – www.biovitalis.eu