Kasmedewerker/gewasverzorger Vitalis

Nieuwsbrief

Kasmedewerker/gewasverzorger Vitalis

Vitalis-2024-productie

Voor onze locatie in Voorst zijn wij op zoek naar een kasmedewerker/gewasverzorger voor de zaadproductie van paprika, komkommer en meloen, voor begin maart t/m september (eventueel verlenging t/m oktober), minimaal vier dagen per week, minimaal 6 uur per dag.

 

Wat ga je doen?

 

In deze functie ben je samen met je team verantwoordelijk voor:
• het uitvoeren van diverse routinematige teelthandelingen, zoals indraaien, snoeien, stuifmeel verzamelen en meeldraden verwijderen;
• het handmatig oogsten en verwerken van de gewassen gedurende de extractie periode.

 

Wie zoeken wij?

 

Je bent een efficiënte aanpakker, betrouwbaar, praktisch ingesteld, flexibel en je werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Daarnaast kun je goed samenwerken en staat het leveren van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Affiniteit met de (biologische) tuinbouwsector is een pré.

 

Wie zijn wij?

 

Vitalis Biologische Zaden veredelt en produceert op biologische wijze zaden van groenterassen die geschikt zijn voor de biologische teelt. Samen met onze telers dragen we zo bij aan een duurzame productie van biologische groenten op een gezonde bodem.

 

Wat bieden wij?

 

Wij bieden een prettige werkplek in een groene omgeving, binnen een hecht team. De vacature is voor het seizoen, maar als je goed functioneert bestaat de mogelijkheid dat je volgend seizoen weer aan de slag kunt. Wij bieden een goed salaris conform de CAO Tuinzaadbedrijven.

 

Meer informatie

 

Carolien van Heusden-Evers: 06 15 11 63 16
Schriftelijke sollicitaties kun je richten aan c.vanheusden@biovitalis.eu

Vitalis Biologische Zaden – Hengelderweg 6 – 7383RG Voorst – www.biovitalis.eu