Genneper Hoeve zoekt tuinder

Nieuwsbrief

Genneper Hoeve zoekt tuinder

Genneper-Hoeve-Medewerker-Tuinbouw

Voor onze tuinderij zijn we op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige tuinder die op onze boerderij komt wonen. Als tuinder op de Genneper Hoeve teel je op 1,5 ha met 1000m2 glas een rijk assortiment aan groenten, kruiden en bloemen voor onze winkel en ons proeflokaal. We verkopen alles aan huis.

 

Door de mooie ligging en de vele mogelijkheden kan de tuinderij uitgroeien tot een parel van het bedrijf. Je combineert een efficiënte productie met een oogstrelende tuin, wordt ondersteund door zorgmedewerkers met een begeleider, vrijwilligers en medewerkers van de overige bedrijfsonderdelen. Zoals jij een helpende hand krijgt, biedt ook jij een helpende hand bij het vee en in de winter bij het natuurbeheer, dat ook een belangrijk onderdeel uitmaakt van het bedrijf. Je woont op de Genneper Hoeve en maakt deel uit van de gemeenschap. Het teeltplan en het reilen en zeilen op de tuin gebeurt in overleg maar is jouw verantwoordelijkheid. Jij wordt de continue factor op de tuin. We bieden een prettige werksfeer, een CAO salaris en woonruimte. Het doorgroeien naar vennoot in de VOF is op termijn ook een mogelijkheid. Later in 2024 instappen behoort ook tot de mogelijkheden.
De Genneper Hoeve is een gemengd biologisch-dynamisch bedrijf, midden in de stad Eindhoven, van 140 ha met 40 melkkoeien, kaasmakerij, winkel, proeflokaal, tuinderij, zorg en veel natuurbeheer.

Als je interesse hebt laat het ons dan weten,

Genneper Hoeve
Mirjam Matze en Age Opdam
Tongelreeppad 1
5644RZ Eindhoven
040-2070455
06-42911774
info@genneperhoeve.nl
www.genneperhoeve.nl