Burgerboerderij Biesterhof zoekt BBL stagaire

Nieuwsbrief

Burgerboerderij Biesterhof zoekt BBL stagaire

biesterhof

Regeneratieve Burgerboerderij de Biesterhof zoekt BBL stagaire voor 2024. De Biesterhof is een regeneratieve burgerboerderij die sinds 2022 buiten Millingen a/d Rijn (Gelderland) op 25 hectare landbouwgrond gezond en biologisch voedsel verbouwt, de bodem en de biodiversiteit verbetert en een gemeenschap opbouwt.

 

De Biesterhof biedt plaats aan een tuinderij, akkerbouw met fruit en notenbomen, twee voedselbossen en plekken waar mens en natuur hun gang kunnen gaan.
De Biesterhof wordt gerund door een team jonge boeren van uiteenlopende pluimage, ideeën en interesses, waarmee we niet alleen op duurzame wijze een diversiteit aan voedsel telen, maar ook ons erf openstellen om gezamenlijk met de lokale gemeenschap leuke en educatieve activiteiten en vrijwilligersdagen te organiseren. Door samenwerkingen met lokale ‘keten’ spelers, zoals buur-boeren en brouwerijen, willen wij waarde toevoegen aan onze teelten en deze binnen de regio verkopen.

Volg jij de BBL opleiding Warmonderhof en word je enthousiast van ons verhaal, neem dan contact met ons op (info@biesterhof.nl) en dan kijken we samen of en hoe we jouw leerwensen binnen onze boerderij vorm kunnen geven! Hopelijk tot snel!

 

Team Biesterhof
Howard, Eline, Claudi en Werner

www.biesterhof.nl
Zeelandsestraat 47
Millingen a/d Rijn