Seizoenskracht Oosterwaarde

Nieuwsbrief

Seizoenskracht Oosterwaarde

Oosterwaarde

We zoeken per direct een extra seizoenskracht voor ca. 32 uur per week met opleiding en ervaring in de tuinbouw, bijvoorbeeld een net afgestudeerde Warmonderhoffer. Voor in ieder geval april-oktober met mogelijkheid voor langer.

 

De Oosterwaarde ligt net boven Deventer en is een BD boerderij van 14 ha. Het is een gemeenschaps-gedragen landbouwbedrijf , of te wel een CSA. Er worden meer dan 50 soorten groenten geteeld, zowel buiten als in de kas, voor ruim 250 huishoudens die lid zijn. Ook is er akkerbouw en grasland en is er een flink stuk kleinfruit & bloementuin. Op het erf is ook een boerderijwinkel waar voornamelijk eigen producten worden verkocht zoals, groente, fruit en inmaakproducten waaronder jam, augurken, atjar & zuurkool.

 

• afwisselend werk in de fijne tuinbouw en kas, maar ook in gemechaniseerde teelten, akkerbouw, kleinfruittuin , winkel en in de oogstaandelen-logistiek
• een kijkje in de keuken: hoe werkt een CSA in de praktijk, meewerken en meekijken op alle terreinen
• onderdeel zijn van een divers werkteam met meerdere ondernemers en een aantal meewerkende CSA leden
• mogelijkheid voor ‘ kost en een slaapplek/kamer , tevens gemeenschappelijke ruimtes aanwezig.
• er is eventueel ook de mogelijkheid om een appartement op het erf te huren.
• maandelijkse vergoeding

 

Ben je een leergierig mens, hou je van groenteteelt, een plek met meerdere mensen en vind je het fijn om verantwoordelijkheid te nemen? Dan is dit misschien de plek voor jou. Ook handen uit de mouwen en meewerken op alle gebieden hoort er bij. En interesse in zowel praktisch vakmanschap als in het grote geheel.

Lijkt het je wat?

 
Kijk eens op www.oosterwaarde.nl of Facebook
Stuur een mail met cv naar info@oosterwaarde t.a.v. Koen Warnaar of bel voor meer informatie 0642958651

Ook hebben we plek voor stagiaires.

De Oosterwaarde
Sallandsweg 6
7431 PX Diepenveen
info@oosterwaarde.nl