ZALEN EN CATERING

Nieuwsbrief

ZALEN EN CATERING

De Hofzaal is een sfeervolle ontmoetingsplek voor vergaderingen, conferenties, trainingen, lezingen en culturele activiteiten. De Hofzaal bestaat uit een grote (theater)zaal en een vergaderkamer. Het restaurant voert een biologische kaart. Er is een terras en een grote binnentuin met vijver en overdekte pizzahut.

Biologisch en van eigen bodem
De Hofzaal is gevestigd op het terrein van biodynamische landbouwopleiding Aeres Warmonderhof. Hier leren studenten boer worden. Ze wonen en werken op de Hofboerderijen en boerderijen in de omgeving. Voor de lunches en diners wordt dan ook zo veel mogelijk gebruik gemaakt van producten van eigen bodem. Er is een aparte informatiepagina voor deeltijdstudenten die overnachten en eten bij ons.

Overnachting en rondleiding
In combinatie met de overnachtingaccommodatie is de Hofzaal een veelzijdige locatie voor meerdaagse of eendaagse en kortdurende bijeenkomsten. Een rondleiding over de boerenbedrijven of een lezing over biologische of biodynamische productie behoort tot de mogelijkheden. Warmonderhof is centraal gelegen in de noordelijke helft van Nederland en beschikt over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Dronten heeft een treinstation, zie bereikbaarheidsgegevens.

Over Warmonderhof
De Hofzaal functioneert ook als het hart van de school. Door en voor de studenten worden in deze zaal de jaarfeesten, schoolbijeenkomsten en vieringen gehouden. Dit is een plek waar jonge mensen wonen, werken en leren. In verbondenheid met de grond en alles wat daarop leeft, geven zij vorm aan hun idealen.

 

Wij nodigen u van harte uit, de inspirerende dynamiek van Warmonderhof te komen ervaren. In overleg met u stellen we graag een arrangement samen.