Vergadering & conferentie

Nieuwsbrief

Vergadering & conferentie

Onze zalen
De grote multifunctionele Hofzaal met uitmuntende akoestiek, bijzondere lichtinval en bouwkundige details, is voorzien van een groot podium. Er is een professionele licht- en geluidsinstallatie. De zaal is geschikt als vergaderlocatie en voor presentaties, conferenties en culturele bijeenkomsten van 10 tot 150 personen.

In de vergaderkamer, gedecoreerd met herinneringen uit het verleden van Warmonderhof, ontvangen we groepen tot 12 personen.

 

Huren en catering
U kunt de ruimtes afzonderlijk of als geheel huren, voor een dagdeel (ochtend, middag of avond) of hele dag. In overleg is ook verhuur in het weekend mogelijk. Catering naar keuze: koffie, thee, lunch, borrel en diner worden verzorgd.

 

Uitrusting zalen en extra ruimtes
De vergaderkamer en Hofzaal zijn standaard uitgerust met flipover, projectiescherm en Wifi. Een beamer is op aanvraag beschikbaar. Verspreid over de school en boerderijen bevinden zich diverse lokalen en workshopruimtes met een capaciteit tot circa 25 personen. De gebruiksmogelijkheden van deze ruimtes hangen af van het moment van de dag. Vooral ’s middags en ’s avonds zijn deze te gebruiken, ’s morgens zijn er veelal studenten aan het werk in de lokalen.