Wie zoekt een ‘groene’ studie?

Nieuwsbrief

Wie zoekt een ‘groene’ studie?

2022-Eline-Wielemaker-45

Op Warmonderhof bieden we het totaalpakket voor de liefhebber van veel buiten zijn, groene vingers, verzorging van dieren, ondernemen en samenwerken. Zoek jij een nieuwe studierichting? Of ken je jongeren (of volwassenen) die zich aan het oriënteren zijn?

Welkom om te proeven!

Iedereen die overweegt, te kiezen voor een toekomst in de biologisch-dynamische landbouwsector, is van harte welkom een dag mee te lopen met het leren, werken en wonen op Warmonderhof. Ontdek of onze combinatie van theorie en dagelijkse praktijk wat voor jou is! Veel jongeren ontdekken Warmonderhof via een volwassene in hun omgeving. Ben jij die volwassene? Stuur dit bericht dan door. Je bewijst ons er een grote dienst mee.

Programma

Geïnteresseerde jongeren kunnen langskomen en krijgen een rondleiding door studenten, zodat ze alles kunnen vragen. Eén van de docenten verzorgt een proefles en ’s middags kunnen de jongeren meewerken op de boerderijen. Tussen de middag lunchen ze bij de studenten in de huisjes. Een perfecte manier om te ontdekken of een toekomst in de biodynamische landbouwsector geschikt is voor hen. We stellen doorsturen zeer op prijs! Onze dank is groot. Voor de BBL-opleiding voor volwassenen is de meeloopdag korter. De dag bestaat dan uit een proefles, een rondleiding en een vragenuurtje.

Aanmelden voor de meeloopdag kan hier.