Agenda

Blijf op de hoogte via facebook en Instagram of meld je aan voor de 'nieuwsbrief Algemeen' of de 'nieuwsbrief Avondklas' (links op deze pagina).

 

 

header-infoblad-oktober-183-1

Wil je ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? Meld je dan aan voor een infodag van de voltijdopleiding (BOL).

Meer informatie over werken en leren op de deeltijdopleiding? Meld je dan aan voor de informatiedag BBL. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt. Je maakt kennis met studenten, medewerkers en docenten en kunt al je vragen stellen. Welkom!
Start schooljaar: 2 september 2019. 

 

Infodagen voor schooljaar 2019-2020:

Last minute infomiddag op vrijdag 5 juli 2019. 

Een last minute infomiddag op 29 augustus 2019.

 

Infodagen voor schooljaar 2020-2021

donderdagen 14 november 2019, 12 maart, 16 april en 11 juni 2020

 

Grote open dag 

zaterdag 1 februari 2020 

 

Voor de infodagen moet je je tevoren aanmelden .  

  

De programma's van alle dagen >>

Hofzaal-web

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Zodra er sprekers zijn gecontracteerd, kunt u ze terugvinden in de agenda op onze website. Volg onze sociale media om op de hoogte te blijven of schrijf u in voor onze avondklas-nieuwsbrief.
Avondklassen worden gehouden in de Hofzaal aan de Wisentweg 12 te Dronten. U hoeft zich niet aan te melden. Elke avond staat op zichzelf. Studenten komen voor niets. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om weer nieuwe avondklassen mogelijk te maken. 

  

Data avondklassen 

Donderdag 5 september, donderdag 3 oktober, woensdag 30 oktober, donderdag 16 januari, woensdag 28 januari, donderdag 13 februari, woensdag 11 maart. 

 

StudentemetkoeopVeehouderijWarmonderhof
 
Start schooljaar - 3 september 2018
Herfstvakantie - 22 t/m 26 oktober 2018
Kerstvakantie - 24 dec 2018 t/m 4 januari 2019
Voorjaarsvakantie - 18 februari t/m 22 februari 2019
Meivakantie - 22 april t/m 3 mei 2019
Zomervakantie - 8 juli t/m 30 augustus 2019 (let op: eerstejaars en derdejaars studenten werken de helft van de vakantie
in de zomerpraktijk)
Stagebiedersdag9feb2017web

De Stagebiedersdag is een jaarlijks terugkerende dag voor de boeren die studenten van Warmonderhof een stageplek (gaan) bieden. Het wordt een praktische dag waarin wordt gewerkt aan een bepaald thema binnen het bieden van stage. Meer informatie over het thema volgt later in het jaar. 

Wat gaan we doen
Stagecoƶrdinator Arjen Huese presenteert tijdens het middagprogramma in samenwerking met studenten een aantal casussen uit de praktijk. Zoals altijd wordt er ook tijd ingeruimd voor algemene stage-informatie, subsidiemogelijkheden en een rondleiding langs de velden, waarin we vertellen over de actualiteiten op Warmonderhof. Tijdens de lunch en de inloop heeft u de gelegenheid, met uw collega-stagebieders bij te praten.

Programma en aanmelden >>

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel