Agenda

Blijf op de hoogte van het nieuws, de avondklassen en andere activiteiten op Warmonderhof. Volg ons op facebook of meld je aan voor de 'nieuwsbrief Algemeen' of de 'nieuwsbrief Avondklas' (links op deze pagina).

 

 

Wil je ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? Meld je dan aan voor een infodag van de voltijdopleiding of de deeltijdopleiding of bezoek onze grote open dag. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt. Je maakt kennis met studenten, medewerkers en docenten en kunt al je vragen stellen. Welkom! 

 

Grote opleidings open dag:

zaterdag 2 februari

 

Infodagen:

donderdagen 7 maart, 4 april, 13 juni 2019


Voor de infodagen en de open dag moet je je tevoren aanmelden

Programma's >>

Het Eetcafé wordt weer een vaste waarde op Warmonderhof! Lekker samen eten van Eigen Hof. Aan grote tafels nieuwe mensen en nieuwe smaken leren kennen. Overheerlijke menu’s, samengesteld en gekookt door studenten in samenwerking met De Hofwinkel.
Menu:

Aanvang: 17.00 en 19.00 uur
Diner: 18.00 uur 
Locatie: schuur Tuinbouw

Traditiegetrouw wordt jaarlijks op Warmonderhof het Herdersspel of Kerstspel gespeeld door de vierdejaars studenten en een aantal medewerkers. Het Kerstspel is het tweede deel van het drieluik van Kerstspelen uit Oberufer. Het spel wordt opgevoerd door medewerkers en studenten en is voor iedereen vrij toegankelijk. Het is een jaarlijks moment van ontmoeting en viering. Er zijn die dag twee opvoeringen, om 17.00 en 19.00 uur, met ertussenin de gelegenheid (tegen betaling) een hapje mee te eten. Reserveren daarvoor is niet nodig. Het Paradijsspel en het Driekoningenspel worden ook opgevoerd, maar die zijn alleen voor studenten en hun familie toegankelijk.

Aanvang: 19.00 uur en 21.00 uur 
Locatie: Warmonderhofzaal, Wisentweg 12 Dronten

Het Driekoningenspel is het derde deel van het drieluik van Kerstspelen uit Oberufer. De komst van de herders en de koningen naar het kindeke Jezus in de stal. Het spel wordt deze avond tweemaal opgevoerd door medewerkers en studenten. Het Paradijsspel en het Driekoningenspel zijn alleen voor studenten en hun familie toegankelijk. Het Kerstspel is voor iedereen toegankelijk. Regie: Wiebe Cool. Dit spel is niet geschikt voor kinderen.

Van kringlooplandbouw naar een opwaartse spiraal

Datum: 23 en 24 januari Biobeurs Zwolle 

Meer weten over biologisch-dynamisch? Kom naar het Demeterplein tijdens de Biobeurs, 23 en 24 januari in Zwolle. Warmonderhof is hier aanwezig met haar opleidingsaanbod en er zijn veel interessante sprekers.

Wat doen preparaten op je bedrijf en wat heeft dat met de planeten te maken?

Ruud Hendriks, docent bodemvruchtbaarheid van Aeres Warmonderhof, geeft een verdiepende kijk in de wereld van de preparaten en de verbinding met de planeten. Dat doet hij samen met een biodynamische boer die boeiende voorbeelden uit de praktijk meeneemt.

Het Eetcafé wordt weer een vaste waarde op Warmonderhof! Lekker samen eten van Eigen Hof. Aan grote tafels nieuwe mensen en nieuwe smaken leren kennen. Overheerlijke menu’s, samengesteld en gekookt door studenten in samenwerking met De Hofwinkel.
Menu:

Dit voorjaar zijn er nog drie Avondklassen. Zodra er meer bekend is over de invulling ervan, kun je hier meer lezen.

Data 

04 februari2019  - Ronald van Marlen (over de ontwikkelingen in de bio-beweging)

25 februari 2019 - nog onbekend 

14 maart 2019 - Michiel Rietveld

08 april 2019 - Melanie Lauwaert en Hannes de Bonte (over kunstmatige intelligentie en het mensbeeld in de antroposofie)

Misschien komt er nog een datum bij. Houd deze website in de gaten! 

Thema: wordt nog bekendgemaakt
Een praktische en inspirerende dag waarin een bepaald deel van het werken op een landbouwbedrijf of het bieden van stage aan studenten van Warmonderhof wordt belicht. De Stagebiedersdag is een jaarlijks terugkerende dag voor de boeren die studenten van Warmonderhof een stageplek bieden. U kunt zich alvast aanmelden.

 

 

 

Programma en aanmelden >>

Deze dag is bedoeld om de ouders/verzorgers van onze nieuwe eerstejaars voltijdstudenten te betrekken bij het leven en leren op Warmonderhof. Ook kunnen de ouders/verzorgers met eigen ogen zien wat de droom is van hun kind in de bd-landbouw. 

 

Programma en AANMELDEN:

 
Start schooljaar - 3 september 2018
Herfstvakantie - 22 t/m 26 oktober 2018
Kerstvakantie - 24 dec 2018 t/m 4 januari 2019
Voorjaarsvakantie - 18 februari t/m 22 februari 2019
Meivakantie - 22 april t/m 3 mei 2019
Zomervakantie - 8 juli t/m 30 augustus 2019

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel