Agenda

Avondklassen, losse cursussen, eetcafé-avonden en vakantiedata vindt u hieronder. Ook staan in de agenda: de Ouderdag, de Stagebiedersdag en alle vieringen, voor zover openbaar toegankelijk. Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten op Warmonderhof via facebook en Instagram of meld je aan voor de 'nieuwsbrief Algemeen' of de 'nieuwsbrief Avondklas' (links op deze pagina).

 

 

Wil je ervaren hoe dat is, wonen, werken en leren op Aeres Warmonderhof? Meld je dan aan voor een infodag van de voltijdopleidin (BOL) Meer informatie over werken en leren op de deeltijdopleiding? Meld je dan aan voor de informatiedag BBL. Zo kun je je een goed beeld vormen van wat je te wachten staat als je naar Warmonderhof komt. Je maakt kennis met studenten, medewerkers en docenten en kunt al je vragen stellen. Welkom! 

Infodagen:

donderdagen 7 maart, 4 april, 13 juni 2019

Voor de infodagen moet je je tevoren aanmelden .  

Programma's >>

Data 

14 maart 2019 - Michiel Rietveld

08 april 2019 - Melanie Lauwaert en Hannes de Bonte (over kunstmatige intelligentie en het mensbeeld in de antroposofie)

Misschien komt er nog een datum bij. Houd deze website in de gaten! 

Door: boer en promovendus Meino Smit
Aanvang: 20.00 uur 

 

Een landbouw vrijwel zonder fossiele brandstof en mét voldoende voedsel voor ons land, goede bodemvruchtbaarheid, biodiversiteit en voedselkwaliteit. Dat scenario schetst biologisch akkerbouwer Meino Smit. Hij promoveerde aan Wageningen Universiteit op de duurzaamheid van de landbouw tussen 1950 en 2040.

9 dinsdagen van 9.00-16.30 uur

start: dinsdag 5 maart

Verbeter de energie van jezelf, planten, dieren en de natuur.
Hoe je dat doet, op kleine en grote schaal, leer je in deze ECOintention basiscursus. De cursus wordt gegeven door Hans Andeweg en Natascha van den Ban.De cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in landbouw en natuurbeheer.

 
Start schooljaar - 3 september 2018
Herfstvakantie - 22 t/m 26 oktober 2018
Kerstvakantie - 24 dec 2018 t/m 4 januari 2019
Voorjaarsvakantie - 18 februari t/m 22 februari 2019
Meivakantie - 22 april t/m 3 mei 2019
Zomervakantie - 8 juli t/m 30 augustus 2019 (let op: eerstejaars en derdejaars studenten werken de helft van de vakantie
in de zomerpraktijk)

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Open dagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel