Informatie

Wil je meer informatie over de opleiding? Ga naar downloads om de factsheets over de opleiding te lezen. Wil je eerst eens kijken op de school en een proefles en praktijkmiddag meemaken? Meld je dan aan voor één van onze open dagen.

Aanmelden 

Hier vind je het aanmeldingsformulier. Als dit aanmeldingsformulier ontvangen is op Warmonderhof, wordt er (buiten vakantieperiodes) contact met je opgenomen om een intakegesprek te plannen.

Let op, met het opsturen van het aanmeldingsformulier ben je nog niet ingeschreven. Op basis van het aanmeldingsformulier krijg je een Onderwijs Overeenkomst. Het ondertekenen en terug sturen van de Onderwijs Overeenkomst is je echte inschrijving!

Intakegesprek

Iedereen die zich aanmeldt voor de BOL-opleiding, wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Hier kijken we samen of jij de juiste verwachtingen hebt van de opleiding en wij kunnen bieden wat je nodig hebt. We bespreken je motivatie, vooropleiding en eventuele beperkingen. Aan de hand van het intakegesprek wordt beoordeeld of je wordt aangenomen.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel