AeresWarmonderhof-deeltijd-2019-64

Het diploma voor de tweejarige deeltijdopleiding is niveau 2 of niveau 3 MBO. Studenten van beide niveaus zitten door elkaar in de klas. Het niveau waarop de lessen worden gegeven en de onderwerpen van de lessen stijgen vaak uit boven niveau 2 of 3. De manier waarop het werk van de studenten wordt beoordeeld, is niveaubepaald.

We kiezen er bewust voor om alleen niveau 2 en 3 aan te bieden. Niveau 4 heeft zwaardere aanvullende eisen op gebied van talen, rekenen en burgerschap. Dit zijn onderwerpen waar de volwassen deeltijdstudenten niet voor komen en het diplomaniveau is voor veel studenten niet van groot belang. Door niveau 2 of 3 te hanteren kunnen we het maximum aan tijd aan de vakgerichte inhoud besteden. Niveau 2 geeft de meeste ruimte in de praktijk om te oriĆ«nteren en geeft de laagste belasting wat betreft verslagen en examinering. Niveau 3 heeft een zwaardere examinering. Daarbij moet de stage (vrijwel) volledig op een bedrijf worden gedaan dat past bij het keuzedeel.

Op beide niveaus is het keuzedeel BD-landbouw verplicht. Het vormt de basisopleiding van Warmonderhof. De keuzedelen Zorg, Stadslandbouw en Ondernemend gedrag kun je op niveau 3 toevoegen als specialisatie bovenop het basisdeel BD-landbouw.

 

Niveau 2 leidt op tot
- Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf (teelt/vee)


Niveau 3 biedt 3 richtingen
- Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf (teelt/vee)
- Werkbegeleider biologisch-dynamisch bedrijf (zorg) (teelt/vee)
- Begeleider stadslandbouwbedrijf (teelt/vee)


De inschrijvingskosten voor niveau 2 zijn lager dan die voor niveau 3. Voor meer informatie verwijzen we naar het Infoblad BBL en het kostenblad. Die vind je op deze pagina.

 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel