Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

marisTe koop in midden Frankrijk: melkveebedrijf: een mooie boerderij 35 km. ten zuidwesten van Limoges met 176 ha. grond, waarvan 60 ha. eigendom is. De overige grond is van andere eigenaren en kan deels gehuurd worden en deels gekocht worden. Veel grond ligt om de gebouwen, is goed onderhouden en er zijn veel waterbakken voor de beesten.

 

 

Er is een grote potstal met 160 plaatsen, een mestopslag, 3 traditionele gebouwen voor hooi en stro opslag, 2 tunnels voor de kalveren, een platform van 1000m2. Voor het kuilvoer, een 2,6 melkstal.

In het huidige systeem zijn 120 Normandische melkkoeien,  alle stieren worden aangehouden en afgemest. 

Inclusief een simpel woonhuis van 100m2 met uitbreidingsmogelijkheden.

Het huidige systeem is gangbaar, maar het bedrijf dient zich erg goed om om te schakelen naar een biologische landbouwvoering.  Mogelijkheden voor melkvee en/of vleesvee.

Verkoopprijs: 300.000 euros,  ook optie tot huur-koop van grond.

Contactpersoon:  Esther Maris,

Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 0033-555785805

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel