Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

ayurvedatwenteAyurveda Twente is  een  kuuroord gelegen in het hart van een beschermd bosgebied in het prachtige Hengevelde in Overijssel. Kwaliteit,  gastvrijheid en persoonlijke aandacht  staan bij ons hoog in het vaandel. Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste biologisch dynamische Tuinder (m/v)

 

1 dag  of 2 dagdelen in de week zorg je zelfstandig voor onze moestuin (400m²), boomgaard (200m²) en kleine kas van februari t/m oktober. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Je werkt in een klein team van gemotiveerde mensen.  Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een  onvergetelijke onbezorgde tijd bij ons beleven. Het hele jaar door worden onze gasten verrast met eerlijke ayurvedische maaltijden van eigen erf.  

Wij vinden het belangrijk dat je oog hebt voor de biodiversiteit, dat je werkt aan de bodem en het bodemleven, o.a. door het  maken van goede compost. Dat je weet hebt wat wilde onkruiden met de bodem doen, en hoe belangrijk ze zijn voor de insecten. Dat je meewerkt en meedenkt aan hoe we op een liefdevolle manier zorg kunnen dragen voor de aarde.  Is je belangstelling gewekt? neem dan contact op met Silvia Lotte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0547-333200. Voor meer informatie kun je ook op onze website terecht. www.ayurvedatwente.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel