Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

lijsterbes-1Wij zijn een biologisch groentepakkettenbedrijf en verbouwen onze groenten op 4,5 hectare in Groesbeek - Breedeweg. Wekelijks leveren we zo'n 750 groentepakketten in Nijmegen en omgeving. En leveren daarnaast groenten aan een aantal lokale initiatieven.

 

We zijn op zoek naar iemand die vanaf begin augustus kan starten. De uren en dagen zullen wisselend zijn, maar gemiddeld zo'n 25 uur per week in de zomermaanden.

We zoeken iemand die enige ervaring heeft in de professionele tuinbouw en breed inzetbaar is.

We starten met een nul uren contract en het wettelijk minimumloon.

Heb je zin om ons team te komen versterken, en woon je in de buurt? Stuur dan je sollicitatie + cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een impressie van ons bedrijf kun je een kijkje nemen op onze website www.tuinderijdelijsterbes.nl.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd mailen op bovenstaand e-mailadres.

 

Groet, Erik en Sandra

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel