Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

bloemenplukweideDe bloemen Plukweide gelegen nabij het spaarne in Haarlem zoekt op korte termijn een opvolger.  De bloemen Plukweide is een zelfpluk bloementuin van circa 3000 m2 met daarbij een picknickveld. De plukweide ligt op een buurttuin met meerdere leuke initiatieven. De bloemen worden nu uitsluitend afgezet door middel van zelfpluk ( los plukken, strippenkaarten & bloemendeelnemers), dit zou heel goed uitgebreid kunnen worden naar levering van boeketten aan bedrijven, restaurants etc. of met workshops.

 

We zijn de bloemen Plukweide in 2018 gestart, maar doordat we gaan verhuizen kunnen we de plukweide helaas niet voortzetten. Woon je in de omgeving Haarlem en ben je ondernemend met een hart voor bloemen dan is dit je kans. 

 

interesse?  

stuur voor 14 juni een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

www.plukweide.nl

https://www.facebook.com/debloemenplukweide/

 

Myrthe

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel