Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

deseizoenenOverkempe is een woon-werkgemeenschap in Olst waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten, het dagelijks leven delen.

 

 

Op Overkempe wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen wonen, samen werken en ontspannen in de vrije tijd. Wij zoeken een seizoenskracht voor ongeveer 24 uur per week.

 

 

Werkplaats  GROEN is een van de werkplaatsen van Overkempe.

Deze werkplaats heeft  een boerderij. Dit is een kleinschalig gemengd BD-bedrijf met zoogkoeien, schapen en ongeveer 0.75 HA tuinbouw.

De groente vindt o.a. haar weg naar de centrale keuken,  die de woonhuizen van groentepakketten voorziet en naar particuliere klanten uit de regio.

Daarnaast doet deze werkplaats het  terreinonderhoud van de instelling.

 

Voor dit seizoen (juni t/m september) zijn wij met spoed op zoek naar een extra paar handen. Je hebt de taak om samen met cliënten alle werkzaamheden uit te voeren die op de tuinderij (0,75 HA) of op het terrein van Overkempe (hovenierswerk) nodig zijn.

Het liefst zien wij iemand die veel praktische ervaring heeft op tuinbouwgebied en daarbij een zorg-opleiding heeft gedaan.

 

Mocht je belangstelling hebben om ons team te komen versterken, dan kun je voor informatie terecht bij

Mindert Mulder (06-46119942)

Esther Visser (06-41893800)

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel