Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

Op korte termijn (vanaf enkele weken) willen wij onze tuin overdragen aan een biologische tuinder of andere vorm van biologische landbouw. Wij bieden een akker van 1,8 ha waarvan maximaal 1,7 ha (of gedeelte daarvan) gebruikt kan worden. Huur op jaarbasis, huurprijs €1600,00 per hectare per jaar.


Op termijn, minimaal over 2 jaar maar kan ook over bijvoorbeeld 6 jaar zijn, willen wij de boerderij verlaten en verkopen inclusief de akker van 1,8 ha. Daarom willen we op dit moment per jaar de grond verhuren. Als huurder kan je natuurlijk ook in aanmerking komen voor aankoop.

De teelt voor seizoen 2019 is opgestart en doen we zelf nog totdat jij als huurder het overneemt. Teeltplan voor afzet 2 natuurwinkels + boerderijwinkel is gemaakt, plantgoed en zaad is besteld.

De afzet aan de twee natuurwinkels kan worden overgenomen. De omzet in 2018 hiervan bedraagt €11.940. Andere afzetmogelijkheden zijn groentepakketten, waarmee wij anderhalf jaar geleden gestopt zijn, weer nieuw leven in te blazen. De boerderijwinkel houden we zelf nog aan.

Machines kunnen in eerste instantie gebruikt worden. Wij willen graag dat jij de machines in de loop van dit teeltseizoen overneemt. Reparatiekosten gedurende het seizoen zijn voor rekening van de huurder, jij dus of je betaalt een onkostenvergoeding voor gebruik.

Een gedeelte van de inpakschuur kan gebruikt worden. Groente afspoelplaats kan gebruikt worden. Buitentoilet kan gebruikt worden. Een vergoeding hiervoor moet nog vastgesteld worden.

 

Truus en Gert Izaks

Biologisch landbouwbedrijf Ruimzicht

Barneveldsestraat 11

3925 MJ  Scherpenzeel

033 – 277 4068

www.blruimzicht.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel