Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

VanhetLand-1Wij zijn een biologisch tuinbouwbedrijf van 3,5 Ha vollegronds groenteteelt (zie www.vanhetland.nl, ook voor contact opnemen met ons) Wij telen een zeer uiteenlopend assortiment aan groenten, alles in betrekkelijk kleine oppervlakten. Wij verkopen alle producten zelf. Wij leveren biologische groente-abonnementen in de regio aan huis en staan op 2 biologische boerenmarkten: in Helmond (vrijdagmiddag) en in Eindhoven (zaterdag).

 

Wij zijn op zoek naar een medewerker die bij alle facetten van het bedrijf inzetbaar is. Denk aan het bezorgen van de pakketten, verkopen op de markt en meewerken op het land. Het bedrijf in gevestigd in Vorstenbosch, Noord-Brabant.
Uren in overleg, wij gaan uit van 24 - 32 uur. In overleg is wat ons betreft veel mogelijk.
Betaling conform CAO.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel