Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

DeHogeBorn-1Op 1 augustus opent stichting de Hoge born uit Wageningen (www.dehogeborn.nl)  ook  in Bilthoven een  locatie genaamd de Biltse Born. Hier gaan we werktherapie aan bieden als onderaanemer aan VG- en GGZ cliënten van lievegoed. Er is een nieuwe tuinbouwkas gebouwd met werkplaatsen, zodat er zowel binnen als buiten in de biologische tuinbouw gewerkt kan worden. Ook is er de mogelijkheid voor kunstzinnige therapie, er komt een fietsenwerkplaats, houtbewerking, kaarsenmakerij, bloementeelt, en in de toekomst een kippenhouderij. Voor de deelnemers die op het complex verblijven wordt er ook biologisch gekookt door deelnemers in het werkgebied keuken, samen met de begeleiding.


Naast dat het belangrijk is dat de Biltse Born een fijne en veilige werkplek is, waar begrip is voor de problematiek van de deelnemers, hebben we ook een bedrijfsmatige aanpak.
We produceren alleen producten waar een goede afzetmarkt voor is.

Door deze nieuwe ontwikkelingen ontstaan er de volgende vacatures:

A: werkbegeleider tuinbouw  24/ 36 uur

B: werkbegeleider keuken 24/ 36 uur

C: werkbegeleider kunstzinnig 24/ 36 uur

Wij zoeken iemand die:

  •  Kan organiseren en zelfstandig uit voeren, maar trekt tijdig aan de bel als het nodig is.
  •  Duidelijk kan instrueren, zowel individueel als in groepsverband
  •  Zowel ervaring heeft in het begeleiden als in het werkgebied waarin je komt te werken.
  •  Denk-werkniveau 4 heeft
  •  Goed met de doelgroepen overweg kan , zijn vakgebied beheerst.
  •  Computervaardig is.
  • Oog voor kwaliteit en de afzet van producten heeft.
  • Zich herkent in de woorden:Zelfstandig, aanpakker, goed kunnen organiseren, vindingrijk,sociaal, flexibel, enthousiast, verantwoordelijkheidsgevoel, respectvol, stressbestendig

Wat kun jij van ons verwachten?

- een kleine organisatie met korte lijnen
- een salarisinschaling volgens de cao GGZ
- een prettige werksfeer
- een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Denk jij dat je een aanvulling kan zijn voor onze  locatie de Biltse Born in Bilthoven?
Mail dan je sollicitatiebrief met C.V en motivatie voor 20 mei 2019 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef aan voor welke vacature je in aanmerking denkt te komen? . meer info ove r vacatures  Hans Janssen tel nr  06-52000672 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel