Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Bloem in beeld is een kleine bloemenkwekerij en tevens veldatelier op het eeuwenoude landgoed Vollenhoven (De Bilt). De kwekerij wordt sinds 2017 gerund door birgitte goris. Ze teelt ‘scharrelbloemen’ (niet gecertificeerd, maar wel meer dan volgens de SKAL-principes), ontvangt mensen en maakt bloemencreaties voor abonnementen en op bestelling in de directe omgeving van de tuin.

 

Voor dit seizoen heb ik, Birgitte, ruimte op mijn kwekerij voor een stagiaire met passie voor bio-bloemen. Iemand die het leuk zou vinden om op 1000 m2 ervaring op te doen met één- en tweejarige bloemen en vaste planten telen. Ik wil graag dit bloemenseizoen onderzoeken of het klikt om eventueel in de toekomst een samenwerking aan te gaan. 

 

Fijn als je ervaring hebt met bloemen, met name een- en tweejarige teelten. Mijn voorkeur gaat uit naar een rustig, opgeruimd en ondernemend persoon met groene vingers, fijnzinnige feeling met de aarde, een beetje creatief is fijn en natuurlijk verliefd op bloemen.

Als je uit de omgeving van Utrecht/De Bilt komt is dat handig.

 

Voor verdere vragen, bel of mail gerust:

M 06 4563 2670

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zie ook: fb of instagram ‘Bloem in beeld’

 

Hartelijke groeten,

Birgitte Goris

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel