Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
lokalebloemetjeslogo.jpg

Lokale Bloemetjes is een stadslandbouwinitiatief dat zich richt op de biologische buitenteelt van snijbloemen. In 2018 hebben wij aan de rand van Amsterdam, in De Tuinen van West, een bloemenpluktuin opgezet waar particulieren met of zonder abonnement zelf hun eigen boeket kunnen komen plukken. Daarnaast willen wij ook workshops gaan aanbieden en bloemen aan bedrijven gaan leveren.

 

lokalebloemetjes

Wie zoeken wij?

Vanaf april hebben wij plek voor twee vol- of deeltijd studenten. Heb jij affiniteit met bloemen en lijkt het jou leuk om alles te leren over de biologische snijbloementeelt, dan is dit dé plek voor jou!
Onder de werkzaamheden vallen onder andere grondbewerking, zaaien, verspenen, uitplanten, snoeien, oogsten, etc.
Ben jij leergierig, weet jij van aanpakken en lijkt het je leuk om ons te helpen met de uitbreiding van ons jonge en ambitieuze bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Heb je interesse?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

www.lokalebloemetjes.nl

www.facebook.com/lokalebloemetjes

www.instagram.com/lokalebloemetjes

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel