Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

korenmaatVind jij het leuk om in een klein team van eigenzinnige wereldverbeteraars te werken? Heb je wel zin in wat praktische bezigheden ter afwisseling?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken iemand die 1 of 2 per week ons team komt versterken. We zitten in Zeist.

 

Basis-werkzaamheden zijn verdeelwerk groente en fruit, bezorgen van boodschappen.

Rijbewijs en rij-ervaring met bestelbus helpen mee.

Affiniteit met biologische voeding is ook een pré.

Communicatief, teamspirit, verantwoordelijkheid en aanpakken zijn kernwoorden.

 

Mail je motivatie met CV en eventuele vragen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vind je ook op www.dekorenmaat.nl. Reacties uiterlijk zondag 14 april.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel