Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stichting Mens en Tuin is een zorgtuin van 2.000m2. Zij bestaat sinds 1986 en wordt natuurvriendelijk en biodynamisch beheerd. In deze tuin kweken wij nuttige tuinplanten voor de verkoop aan professionals en particulieren. Er is een tuinwinkel waar de tuinplanten, handgemaakte producten en tuinproducten worden verkocht. In deze setting biedt Mens en Tuin arbeidsmatige dagbesteding. Dit betekent dat al het werk zoveel mogelijk samen met de deelnemers wordt uitgevoerd. Dagelijks werken maximaal 16 deelnemers in de tuin en kwekerij. De achtergrond van de deelnemers is divers en bestaat onder meer uit verstandelijke beperking, psychiatrische kwetsbaarheid en verslaving of burn-out.

 

 

Aan de tuin is een coördinator (24 uur) en een coördinerend begeleider zorg (28 uur) verbonden. Ook werken er meerdere vrijwilligers.

Wij hebben een vacature voor een  ASSISTENT WERKBEGELEIDER TUIN EN WINKEL (8-14 uur)

Het is de taak van de assistent werkbegeleider om deelnemers te begeleiden bij het werken in de tuin, de kwekerij, de winkel en andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast zorg je er, samen met de deelnemers, voor dat de winkel er netjes uitziet, dat de benodigde informatie aanwezig is en dat klanten op de juiste manier geholpen worden. Het is jouw taak om, samen met je collega’s, zorg te dragen voor een gezond makend werkklimaat. Je biedt structuur en ondersteunt de deelnemers bij het in stand houden, ontwikkelen en vergroten van de eigen regie en praktische en sociale vaardigheden van de deelnemers. Je werkt vanuit de antroposofische en biologisch-dynamische visie van de organisatie. Het team bestaat uit een coördinerend begeleider, een werkbegeleider en een assistent-werkbegeleider en wordt aangestuurd door de coördinator.  Ook zullen er meerdere vrijwilligers werken.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste aanpakker die zowel eigen initiatief kan nemen als onder aansturing kan werken. Je hebt een opleiding in de zorg (b.v. SPW 3) en je hebt bij voorkeur ervaring in de zorg met verschillende doelgroepen. Het is een vereiste dat je graag buiten in de tuin werkt en affiniteit hebt met antroposofie en biologisch-dynamische landbouw, ervaring op dat gebied is een pré. Gezien de samenstelling van het team heeft een mannelijke collega onze voorkeur.

Voor de arbeidsvoorwaarden houden we de cao gehandicaptenzorg aan. De inschaling zal plaatsvinden in schaal 30, waarvan het maximale fulltime salaris € 2.546,- bruto per maand bedraagt.

Geïnteresseerden kunnen inlichtingen inwinnen bij Annette Versteege (tel 06-34093541).
Je sollicitatie kun je sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Hillenraadweg 35, 2532 AD Den Haag.

Reacties kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk 7 april 2019.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel