Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), is de belangenvereniging voor agrarische jongeren in Nederland. NAJK heeft zo’n 8.000 leden en is actief op zowel lokaal, provinciaal, landelijk als op Europees niveau. De vereniging zet zich in voor de belangen van jonge boeren en tuinders (tot en met 35 jaar) in Nederland. Hiervoor onderhoudt NAJK contacten met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, LTO en de Europese belangenbehartiger voor jonge boeren, CEJA. De toekomst van jongeren in de agrarische sector staat centraal in de belangen-behartiging van NAJK. Daarnaast verzorgt NAJK verschillende leertrajecten en activiteiten voor jonge agrariërs, zoals studiereizen, informatie- en discussieavonden.

 

 

Stichting Plattelands Jongeren Services (Stichting PJS) is de werkorganisatie van o.a. NAJK, Plattelandsjongeren.nl en provinciale (agrarische) jongerenorganisaties door heel Nederland. Stichting PJS ondersteunt deze jongerenorganisaties bij de uitvoering van projecten, bestuursactiviteiten en hun administratie. Ons kantoor staat in Utrecht.

 

Stichting PJS zoekt voor NAJK op korte termijn een

 

Projectmedewerker NAJK voor het project Een Duik in de Bodem 14-16 uur (m/v)

 

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project Een Duik in de Bodem. Je hebt kennis over het onderwerp bodem, werkt zelfstandig en staat zelfverzekerd voor een groep jonge boeren om interactieve spelavonden te begeleiden. In je werkzaamheden word je waar nodig begeleid door een projectleider. Je realiseert de doelstellingen uit het projectplan waarbij je het belang en de behoeftes van de achterban in de gaten houdt. De belangrijkste werkzaamheden zijn het ontwikkelen, organiseren en verzorgen van (project)activiteiten, werven en begeleiden van bijeenkomsten en communicatie rondom de projectactiviteiten. Een van de onderdelen van het project is een BodemBattle, zie voor meer info: https://www.najk.nl/voor-jouw-ajk/bodembattle/.

 

Wij zoeken

Een doortastende en initiatiefrijke projectmedewerker die:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau heeft;
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • gevoel heeft voor projectmatig werken;
 • aantoonbaar ervaring heeft met het geven en organiseren van (project)activiteiten;
 • affiniteit heeft met land- en tuinbouw, met name op het thema bodem;
 • ervaring of affiniteit met de doelgroep (agrarische) jongeren heeft en zich met hen kan identificeren;
 • bereid is om flexibel te werken, regelmatig te reizen en in de avonden op pad te zijn. Er zullen daarnaast pieken zijn waarbij je meer uren per week maakt, deze compenseer je op een rustiger moment.

 

Wij bieden

 • een functie met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling, startdatum zo spoedig mogelijk;
 • een uitdagende, gevarieerde functie in een jong en enthousiast team;
 • een organisatie die ruimte biedt voor flexibel werken;
 • een contract tot eind december met uitzicht op mogelijkheid tot uitbreiding werkzaamheden en uren in de toekomst bij beschikbaarheid nieuwe projecten;
 • goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO sociaal werk (schaal 8) incl. zaken als vakantiegeld en eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en loopbaanbudget;

 

 

 

Standplaats

Utrecht. Daarnaast is er (gedeeltelijk) mogelijkheid tot thuiswerken en desgewenst werken op de locatie in Drachten.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast? Mail dan je sollicitatiebrief voorzien van cv uiterlijk 31 maart 2019 naar het secretariaat van Stichting PJS, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indachtig onze visie ‘voor en door jongeren’, moedigen wij jonge kandidaten aan om op deze functie te solliciteren.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cilia Daemen (directeur Stichting PJS) 030-2769876.

 

Meer informatie over NAJK en Stichting PJS kun je vinden op:

www.najk.nl

www.stichting-pjs.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel