Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

bellemarieVanaf april/ mei tot en met oktober is er weer plek op BelleMarie voor voltijd en of deeltijd stagiaires van de Warmonderhof en de Stadslandbouw.

 

 

Daarnaast hebben we ook plek voor bijvoorbeeld een net afgestudeerde Warmonderhoffer of iemand die een seizoen iets anders wil doen en affiniteit heeft met tuinbouw/kruidenteelt.

bellemarie2Heb je gezonde werklust en wil je “alles” leren over kruidenteelt (van grondbemesting/bewerking voorbereiden, zaaien, verplegen, oogsten/verwerken en vermarkten) dan kun je goed bij ons terecht. De werkzaamheden zijn divers maar wel gestructureerd. Er wordt zowel binnen (kas en tunnels) als ook buiten gewerkt. We vinden het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten ontdekt en we proberen zoveel mogelijk begeleiding te geven om deze verder te ontwikkelen. Er is zowel handmatig werk als ook met diverse trekkers en machines.

We werken in een klein divers team. Naast ongeveer 40 soorten verschillende kruiden is er een klein koppel koeien, kippen, 2 paarden en bijen. Van sommige kruiden maken we saus. Ook is er een oefenveld speciaal voor stagiaires, waar je het trekker rijden en machinaal verzorgen van de gewassen zelfstandig kunt oefenen. We staan elke zaterdag (al 30 jaar) op de Noordermarkt in Amsterdam. Er zijn slaapplekken aanwezig. Je mag de hele week komen werken maar ook een paar dagen.

 

Voor meer informatie mail of bel (onze website is even uit de lucht maar je kunt ook veel van ons zien op facebook en instagram)

Voor verdere info: Margje Timmerman/Andre Dijkgraaf

clip_image001 0653866150, 0653948773

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bellemarie.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel