Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar een parttime baan met veel verantwoordelijkheid? Wij zoeken een medewerker voor 16 uren per week. Houd je van aanpakken en heb je een passie voor gezond en verantwoord eten? Kom dan onze tuinderij versterken!

 

Over de functie
In deze rol help je wekelijks met het klaarmaken en bezorgen van abonnementen. Je staat elke vrijdag op de boerenmarkt in Den Bosch en werkt af en toe mee met zaaien, wieden en oogsten van onze gewassen.

 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een MBO-4 werk-en denkniveau
  • Je bent woonachtig in de regio
  • Je bent sociaal vaardig en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Ervaring met werken op een tuinderij is een pré

 

Over ‘t Aailand
't Aailand is een biologisch land-en tuinbouw bedrijf gelegen in Nederhemert-Zuid. Tussen de eikenbomen en naast Kasteel Nederhemert verbouwen wij op een stuk land van ongeveer acht hectare groente, aardappels, granen (haver, rogge en tarwe) en divers fruit (appels, peren, pruimen, kersen).

 

Reageren kan voor 31 maart 2019 middels een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel