Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

boerenzus-1De Wickevoorter Stadsboeren zijn vorig jaar begonnen met een ambitieus project: het opzetten van een stadsboerderij, een gemengd biologisch-dynamisch bedrijf midden in een woonwijk.

Alleen… die woonwijk moet nog worden gebouwd. En de boerderij ook trouwens. Toch lopen er al geiten en komen er in maart lammeren. De kippen scharrelen rond. Er komt dit jaar een zelfoogsttuin van een halve hectare en - als het goed is - een vrij grote (folietunnel)kas.

 

Met zijn tweeën zijn wij, broer en zus, deze onderneming gestart. Er komt waanzinnig veel op ons af, van vergunningen tot vergaderingen, van markten tot marketing, van telen tot tegenvallers en van meevallers tot mee-eters. Die laatsten worden door anderen ook wel ongedierte genoemd. Wij proberen alles en iedereen een plaats te geven en zoveel mogelijk zonder (al te veel) ingrijpen alles te laten groeien en bloeien.

 

 

Wij zijn juist een boerderij begonnen midden in een woonwijk, omdat we graag alles over goed eten produceren willen delen met nieuwsgierige mensen. We hebben verschillende meewerkers (mensen voor dagbesteding, vrijwilligers, stagiaires) en steeds meer mensen uit de buurt weten ons te vinden. We proberen iedereen zoveel mogelijk een waardevolle tijd te bieden op de boerderij. En we zijn heel blij met alle hulp die we kunnen krijgen.

Lijkt het je leuk in zo’n jong en dynamisch bedrijf mee te kijken wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een boerderij en uiteraard het nodige te leren over groenteteelt of veehouderij? Laat het weten, door te mailen of bellen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

De Wickevoorter Stadsboeren

Martin Verzijden

Spieringweg 801-S

Cruquius

06-34 91 93 68

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel