Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

derdeerfGroentetuin Birkenhof zoekt twee enthousiaste stagiaires Voor het komende seizoen (2019) hebben wij  in de groentetuin plaats voor 2 stagiaires voor twee dagen in de week (bij voorkeur op dinsdag en vrijdag).

 

 

 

Biologische tuin de Birkenhof is gelegen op het derde erf in Soest.  Gedurende het seizoen kweken we groenten voor ongeveer 50 gezinnen. Wekelijks halen zij op vrijdag of zaterdag een pakket op bij de tuin. De tuin is opgezet volgens het CSA principe (Community Supported  Agriculture). Inmiddels gaan we het 12e seizoen in met een vast clubje enthousiaste en gezellige vrijwilligers onder begeleiding van boer Joop en tuinder Jannis.

 

De tuin is ongeveer 0,3 ha groot en voorzien van een tunnelkas. Gelegen bij de een biologisch dynamisch veehouderij met ongeveer 45 stuks melkvee. Op het erf scharrelen ook kippen, er is een horecavoorziening met winkeltje en zijn gemiddeld 5 deelnemers werkzaam in de zorgtak. Enkele zorgdeelnemers helpen in het oogstseizoen graag mee in de tuin.

De werkzaamheden bestaan uit het de voorbereiding van de tuin (bemesten en plantklaar maken van de grond), planten, zaaien, wieden, oogsten voor de pakketten. Zelfstandig kunnen werken is fijn. Interesse in de overige activiteiten op het erf is belangrijk, met name in het laagseizoen van de tuin.

Wij hebben goede ervaringen met stagiaires van Warmonderhof en vinden het waardevol om van elkaar te leren en nieuwe dingen te proberen.

Heb je interesse neem dan contact op met Joop Wantenaar. Tel 06  42457325. Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de website www.hetderdeerf.nl of facebook: birkenhofsoest.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel