Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Aangeboden

Om op een goed verzorgd perceel land, reeds SKAL-gecertificeerd, een exploitatieplan te realiseren. Het perceel is plm. 120 meter breed, lang 450 meter. Met een totale oppervlakte van plm. zes hectare. De bodem bestaat uit een donkere zandgrond. Het is gelegen naast en achter Ruigeweg 26 in St Maartensbrug. Aan de oostkant van die weg. Is ook aan de oostkant van het Noord Hollands Kanaal, op de hoogte van Petten, naast een bestaand bio perceel. We willen meedenken en overleggen om het met name met groenten en bloemen en mogelijk bredere diversiteit tot een goede inrichting te helpen brengen. Het duurzaam gebruiken van de grond is onze drijfveer om hiervoor jonge ondernemende mens(en) te vinden. Ook over deelgebruik en startfasen is overleg mogelijk.

Inlichtingen (eigenaar)  bij Wil Braakman.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 4444 7001

De Verbinding 5

1741DB Schagen                                                                                   

0224 561166

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel