Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

livetobe3.jpgWij zoeken een enthousiaste tuinder voor ons project. Iemand met enige ervaring die het leuk vindt om onze groenten- en bloementuin (totaal ca. 2000 m2), tunnelkas (225 m2) en voedselbos verder te ontwikkelen, zodat we zoveel mogelijk zelfvoorzienend worden voor fruit en groenten.

 

 

Het is de bedoeling dat ook  deelnemers mee kunnen werken in de tuin. Het is belangrijk voor de tuinder dat je ook ja zegt tegen Live-to-Be als jongerenproject, bewust kiest om deel te zijn van onze community en hier ook wilt wonen.

Als er een goede klik is ben je ook van harte uitgenodigd om het project uiteindelijk mee te dragen en lid te worden van de Coöperatie Live-to-Be. De dragers binnen Live-to-Be zijn ‘levensondernemers’: je ontvangt niet direct loon in euro’s voor je werk als tuinder, maar je betaalt ook niet voor de woonplek en eet zoveel mogelijk uit eigen tuin. Je verdient je geld met wat jouw hart heeft vanuit eigen ondernemerschap. Dat kan buiten het project zijn, maar bijvoorbeeld ook door groenten uit de tuin te verkopen, moestuincursussen te geven, of elders als tuinder te werken in de vele stukken stadslandbouw in Almere-Oosterwold. De rol van tuinder kun je ook samen met een partner doen. Hier is nog veel meer over te vertellen, maar dat kan beter in een persoonlijk gesprek. Als jij zelf belangstelling hebt of iemand weet die in dit plaatje past, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel