Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groenhartig-1

Groenhartig is een redelijk nieuw (stads)tuinbouw-bedrijf dat zich specialiseert in afzet aan lokale horeca en food-coops.

 

 

 

 

 

 

Op 1800 m2 'low-till'-teeltbedden omgeven door een recent aangeplante eetbare "food-forest"-haag wordt een grote diversiteit aan salades, knollen, eetbare bloemen, kruiden en microgroenten geteeld. Ook staat er een tunnelkas van +/- 200 m2. Het bedrijf is volop in ontwikkeling.

 

Groenhartig is vooral op zoek naar mensen die graag willen leren over market gardening in een vast beddensysteem, met een ecologische blik en gericht op directe afzet en samenwerking met andere ondernemers uit de buurt.

Het seizoen strekt zich van half maart tot begin januari en gewerkt wordt vooral met slim handgereedschap en een tweewielige trekker.

Bij interesse kun je contact opnemen met: Michel Kegels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag een motivatie, en wat info over jezelf."

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel