Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

hoogekamp2Een (deel van een) seizoen meedraaien op deze biologisch-dynamische tuinderij tussen Apeldoorn en Deventer - dit kan! 

 

Over de plek: 4 ha fijne en grove groenteteelt met een goede mechanisatie, 500 m2 rolkas + 3 ha grasklaver - het geheel omgeven door houtwallen. 

De ruim 60 groentegewassen vinden via de biologische markt in Arnhem, eigen groentepakketten en leveringen aan winkels in de regio hun weg naar de klant.

 

 

Graag bieden wij jaarrond leerplekken aan. Slaap- en verblijfsgelegenheid is aanwezig op het bedrijf zelf.

Wij zijn een jong en gemotiveerd team - een kern van drie ondernemers met twee medewerkers, aangevuld op de tuin met vrijwilligers. 

Er is volop ruimte om door de handen uit de mouwen te trekken genoeg te leren op verscheidene vlakken, met aansluiting bij eigen leerdoelen.

Elk seizoen kenmerkt zich door zijn eigen accenten, de diversiteit aan teelt en afzet maakt echter dat jaarrond de dagen veelzijdig zijn en 

instroom op elk moment mogelijk is.

 

Enthousiast?

Je kunt via een meewerkdag(deel) wederzijds kennismaken met ons, het bedrijf en sfeer komen proeven!

 

Voor vragen en/of aanmeldingen neem je contact op met Reni ter Wal.
Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met evt motivatie en CV. Bellen kan ook naar Reni: 06-50296729

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel