Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

piushaven-1

Stadstuinderij Piushaven in Tilburg bestaat sinds begin 2015 en werkt volgens de biologische teeltwijze. De tuinderij is (nog) niet Skal gecertificeerd, omdat de locatie een tijdelijke is. Naar verwachting verhuist de tuinderij begin 2020 naar een nieuwe locatie en komt certificering dan wel in beeld.

 

Op de tuinderij van 0,3 ha met groenteteelt, kruiden, bloemen en 3 tunnelkassen kunnen vrijwilligers en zorgcliënten onder professionele begeleiding dagelijks meehelpen bij alle voorkomende werkzaamheden. Dit jaar breiden we onze tuin- en verkoopactiviteiten uit, ontvangen we meer klanten en bezoekers en versterken we de begeleiding van vrijwilligers.

Op de website vind je meer info en tevens op Facebook: https://www.stadstuinderijpiushaven.nl/home

https://www.facebook.com/pg/StadstuinderijPiushaven/posts/?ref=page_internal

 

Stadstuinderij Piushaven stelt zich ten doel om middels een collectieve tuin mensen op een positieve manier met elkaar te verbinden waardoor nieuwe contacten ontstaan. De tuinderij is voor vrijwilligers en zorgcliënten een bijzondere plek; zij kunnen biologisch tuinieren, eigen producten verkopen in de winkel, varkens en kippen verzorgen, proeverijen en andere activiteiten mee organiseren en rondleidingen geven aan o.a. schoolkinderen.

 

We zijn druk met het maken van plannen voor de nieuwe locatie en praktische inbreng vanuit een student van Warmonderhof is daarbij meer dan welkom.

 

Stadstuinderij Piushaven is een interessante en geschikte locatie voor een stagiaire vanuit de vol- en/of deeltijdopleiding van Warmonderhof.

 

Heb je interesse, mail dan naar Dion Heerkens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bel naar 06 5757 4527

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel