Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

lepelaarkoolband

De Lepelaar is een modern land-en tuinbouwbedrijf in de kop van Noord-Holland. Met bijna vijftig jaar op de teller is het een van de oudste BD-bedrijven van Nederland. Ons bedrijf heeft zo'n 75 ha tuinbouw, akkerbouw en kassen.

 

 

 

We telen zo'n 40+ verschillende gewassen, van aardappelen tot kruiden. Ook hebben we een goedlopende bedrijfswinkel die veel mensen uit de regio  weten te vinden.

 

Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw met ervaring om ons team te versterken. Uiteraard zijn studenten ook van harte welkom om stage te komen lopen. Meer informatie: www.delepelaar.com/nieuws/vacatures

Biologisch Dynamisch bedrijf De Lepelaar

V.O.F. Schrijver-Kollewijn

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel