Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

zonnehorst

De Zonnehorst is een ervaren groenteteeltbedrijf ( vanaf 1980 ) in het buitengebied van de gemeente Staphorst en aan de rand van het Reestdal. Momenteel wordt op ca 3 hectare vruchtbare zandgrond geteeld voor eigen afzet via de Boerderij- en webwinkel, collega’s, horeca en groothandel, o.a. zomergewassen als sla, peulen en knolvenkel, maar ook pompoenen en Yacon. De Tuinderij is sinds 1 januari een zelfstandige Vof geworden, met Giuseppe Secchi als mede-ondernemer. Meedenken in teeltplan, gewaskeuzes en ontwikkelingen en investeringen voor de toekomst wordt op prijs gesteld.

 

 

In de belevingstuin worden bloemen en bijzondere groenten geteeld en de kas voorziet in diverse voor- en najaarsproducten en vruchtgewassen in de zomer.

De landbouwgrond heeft de Zonnehorst in erfpacht van de Stichting BD Grondbeheer en de totale oppervlakte van het bedrijf bestrijkt inmiddels een oppervlakte van ca 10 ha. Met een walnoten/voedselbos in ontwikkeling, paddenpoelen en voor een voor natuurontwikkeling beheerde waterberging van het Waterschap, is het bedrijf zeer biodivers, met ook een natuurlijke imkerij en een hoge natuurwaarde. Natuur- en landschapsontwikkeling staan dan ook hoog in het vaandel van het veelzijdige bedrijf.

Voor contact over de mogelijkheden, ook voor mogelijk toekomstig mede-ondernemerschap:

Henk: 0613614985 of Giuseppe: 0637308552.   Voor meer info, kijk op: www.zonnehorst.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel