Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groenkaderDeze in het buitengebied van Vreeland gelegen tuinderij Het Groene Kader maakt onderdeel uit van een therapeutisch behandelcentrum voor hulpverleners wat gevestigd is op Boerderij Landzicht Vreeland. De tuinders die deze groentekwekerij hebben opgezet, hebben door het creëren van vruchtbare bodem en goede sfeer een stevige basis gelegd om op voort te bouwen.

 

 

 

 

Ben jij een ondernemende, creatieve, zelfstandige en proactieve tuinder, die met gevoel voor de grond, de planten, de dieren en de aanwezige mensen, vanuit zijn of haar talenten tot zijn of haar recht wil komen, dan willen we je van harte uitnodigen om te reageren op dit bericht.

Gezien het feit dat de tuinderij heel specifiek onderdeel uitmaakt van een therapeutisch behandelcentrum vinden we het belangrijk dat er een sollicitatie gesprek plaatsvindt.

Hierbij zullen we in de afstemming duidelijk moeten krijgen of jij voor ons en wij voor jou een goede partij zijn. In het gesprek komt natuurlijk ook aan de orde hoe een mogelijke overname van de tuinderij vorm kan of moet krijgen.

Indien je van uit je achtergrond ook beschikt over het kunnen inzetten van therapeutische interventies, kan dat een pre zijn bij onze keuze. In dat geval willen we je extra aanmoedigen om te reageren op deze vacature en mogelijke overname van de tuinderij.

 

Kenmerken van de tuinder:

Een tuinder die het een uitdaging vindt om een tuinderij van een halve hectare te exploiteren.

Dit alles binnen de context van een therapeutisch centrum voor mensen met psychische en psychiatrische problematiek.

Je hebt een eigen visie en voldoende eigenzinnigheid om binnen de veranderingen op het bedrijf en binnen de seizoenen, zelfstandig te kunnen blijven werken.

Naast zelfstandigheid ook een teamspirit en het leuk vinden om met andere mensen samen te werken; gevoel hebben voor maat binnen de natuur en binnen de menselijke interacties.

Je staat stevig in je schoenen; met twee poten in de klei!

 

De tuinderij:

De Tuinderij beslaat een oppervlakte van een halve hectare. Het is zeer vruchtbare kleigrond, waarvan de bouwvoor enigszins gemengde grond is. Onderdeel van de tuinderij is een bloemen-pluktuin. De grond is 6 jaar lang biologisch  bewerkt met respect voor het herstel van de grond.

We zijn niet Skal gecertificeerd.

Er is reeds een goede infra structuur aanwezig, waaronder paden, een pomp, waterpunten op het land en een  spoelplaats. Je kunt gebruik maken van een kleine kas, een koelcel, ruimte voor opslag en de fruitboomgaard. Ter overname is er o.a. gereedschap, een tractor (Kubota 15PK) met frees, maaidek en kar.

 

Voor reactie:

Voor vragen kunt je contact opnemen met:

Monique van Poppel, tuinder / ergotherapeute: Tel: 06-41313748

of Noud van Poppel, psychiater : Tel: 06-24915966

Bij interesse ontvangen we graag jouw motivatiebrief met  CV  voor 25 februari 9.00 op:

Tuinderij Het Groene Kader / Boerderij Landzicht Vreeland

T.a.v. Monique van Poppel, tuinder / ergotherapeute

Nigtevechtseweg 37

3633 XR Vreeland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hetgroenekader.nl

www.landzichtvreeland.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel