Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

landenbosDe tuinderij is mooi gelegen, verscholen in de bossen van het Gooi. Naast de CSA-tuinderij van 8000m2 is er een hoogstamboomgaard, weiland met schapen en een wijngaard. Op het landgoed is er een natuurvoedingswinkel en een restaurant. Het totale bedrijf is 3.5 ha. en is al 70 jaar biologisch-dynamisch.

 

 

We bieden dagbesteding aan mensen met een beperking. Dit maakt van de tuin in combinatie met winkelbezoekers, zelfoogsters, vrijwilligers, terrasgasten en wandelaars een kleurig, druk geheel. Op de tuin zijn veel verschillende teelten, klein fruit, bloemen en kruiden. Hou je van veel beweging om je heen, ben je zelfstandig en wil je je vakbekwaamheid (verder) ontwikkelen, dan is dit je plek!

 

landenboszigcht

 

 

Je leert alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken,

Al gauw krijg je de verantwoordelijkheid over het teeltplan, waarbij ik natuurlijk de back-up geef die je verlangt. 

 

Wat kan je verwachten?

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid,

Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met mij en een groep betrokken vrijwilligers.

Bel me als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken. Een dag meelopen kan natuurlijk altijd.

 

Periode

Vanaf maart  2019

 

Bereikbaarheid

Tuinderij Land en Boschzigt is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bus 105 vanuit Hilversum stopt voor de deur.

 

Eigen appartement en eventueel vergoeding zijn mogelijk.

Kijk ook op onze site: www.landenboschzigt.nl

voor reacties: Sijmen Brandsma, 06-45670720 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel