Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

HeihoeveWerk Leer Centrum de Heihoeve, onderdeel van de divisie Herstelgerichte GGZ is op zoek naar een ondernemende tuinder voor de biologische groentetuin in Lettele.

 

 

Ben jij ondernemend van aard? Wil jij mensen met psychiatrische problemen helpen hun ambities te realiseren op het gebied van werken en leren? Kun jij ideeën en plannen omzetten op het gebied van biologisch tuinieren in zichtbare resultaten ten gunste van de ontwikkeling van mensen en de Heihoeve? Reageer dan op deze vacature en kom in aanmerking voor een prachtige werkplek bij het Werk Leer Centrum de Heihoeve.

Waar kom je te werken?
Het Werk Leer Centrum de Heihoeve is een biologische boerderij, (SKAL gecertificeerd, totaal 13,5 hectare) en biedt mensen met GGZ problematiek en een indicatie dagbesteding werk- en leerplekken in het kader van hun herstel.

We doen dit met als doel dat mensen hun maatschappelijke rollen kunnen herstellen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder mens zich kan ontwikkelen door te leren en ervaren.
De boerderij biedt mogelijkheden aan mensen te werken in de groentetuin, te werken met vee, te werken in het onderhoud en alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij.
De Heihoeve is in ontwikkeling; we willen meer mensen werk en leer plekken aanbieden, klanten aantrekken en de Heihoeve openstellen voor belangstellenden opdat de locatie tot een bruisend geheel wordt in de omgeving van Lettele, waar van alles te doen is!

Wat ga jij doen?
Als tuinder ontwikkel jij een vernieuwend, innovatief en ondernemend teeltplan voor de minimaal 1,5 hectare biologische vollegrondsgroentetuin, de 2 tunnelkassen en de 2 glazen opkweekkassen op de Heihoeve.

Met jouw plan realiseer je een positieve bijdrage aan het financiële resultaat van de Heihoeve en jouw werkwijze draagt mede bij aan het herstel van mensen. Je zorgt hierbij voor een planmatige aanpak van de teeltplanning en een juiste begroting op jaarbasis. In het proces stuur jij jouw collega’s aan en begeleid jij de mensen op de werkplekken.

Je vervult een voortrekkersrol in het team als het gaat om ondernemend denken in relatie tot de groente en verkoop ervan. Je bedenkt vernieuwende teelten en zet deze om in concrete acties, welke bijdragen aan een goede afzet van de producten. Je benut jouw netwerk om de kansen die je creëert te realiseren.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je zet jouw ideeën en plannen om in een teeltplan met betrokkenen.

Je verzorgt alle werkzaamheden op de groentetuin en in de (tunnel) kassen en begeleidt mensen in dit proces in het kader van hun herstel. Alle voorkomende werkzaamheden als grondbewerking, zaaien, poten, onkruid wieden, schoffelen, beregenen en oogsten behoren tot jouw takenpakket.

Wat verwachten we verder?
Wij verwachten van jou dat je veel kennis en ervaring hebt met biologisch tuinieren en hierin op inspirerende wijze weet te ondernemen. Je hebt affiniteit met de doelgroep en kunt deze goed combineren met jouw ondernemers lust.
Je bent resultaat- en klantgericht en kunt als de beste plannen en organiseren. Je kunt netwerken en weet kansen in jouw netwerk te benutten ten gunste van de Heihoeve.
Je bent vaardig in het werken met machines en het rijden op de trekker.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende tuinder die een uitdaging ziet om zijn ideeën om te zetten in actie samen met collega’s en onze doelgroep.

Wij zoeken een professional die daadkrachtig is en zich goed kan bewegen in de dynamiek van de organisatie. Verder ben je in het bezit van:

  • een diploma biologische (dynamisch) Landbouwopleiding of een reguliere landbouwopleiding waarbij je dit om kunt zetten in biologisch.
  • een B rijbewijs en trekker rijbewijs.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan hebben wij veel te bieden!
Dimence is een organisatie waarbij je echt bezig kunt zijn met je vak; we leveren hoogwaardige diagnostiek en behandeling, zijn een financieel gezonde organisatie en lopen graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen.
I.v.m. het naderend vertrek van een collega begin je met 16 uur in de week, waarbij je wordt ingewerkt op de Heihoeve. Na verloop van tijd bieden we jou een functie van maximaal 36 uur in de week voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Ingangsdatum zo snel mogelijk.

Wij bieden een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen. De functie is ingedeeld in FWG 40.
Daarnaast bieden wij een enthousiast team met professionele,  dynamische en creatieve collega’s. 

Geïnteresseerd?
Wil jij deze mooie kans aangrijpen en onze nieuwe collega worden? Reageer dan voor 15 februari 2019, we kijken uit naar jouw brief en CV!
Sollicitatiegesprekken zijn op 28 februari 2019

Voor meer informatie over Dimence kun je kijken op https://www.dimence.nl/

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de teamleider van het Werk Leer Centrum, Christine Springer 06-13808890.

Enthousiast? Solliciteer via https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacature/tuinder-werk-leer-centrum-de-heihoeve

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel