Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

destroom

Tuinderij de Stroom heeft een stageplaats. Wij zoeken een stagiair voor komend seizoen voor onze tuinderij in Hemmen. We telen op 3 ha lichte kleigrond, op Landgoed Hemmen in de Betuwe, vlak onder Wageningen, 20 km van Arnhem en Nijmegen. Wekelijks maken we 300 pakketten, een aantal winkelbestellingen en op vrijdag is onze eigen boerderijverkoop open. We zijn goed gemechaniseerd. Er is een tunnelkas en er zijn 500 hoogstam appelbomen.

 

 

Je kunt bij ons leren: met machines werken, zaaien, planten, schoffelen en oogsten, trekkerrijden, achtergronden van bedrijfsvoering, teeltplan en pakkettenplanning. Hoogstamfruit snoeien (feb/maart)

We werken dagelijks met een team van ca 5 mensen waaronder vrijwilligers. Het is gezellig, leerzaam en er is veel uitwisseling.

 

Er is geen inwoning, maar station en snelwegafrit zijn op 2 km van ons bedrijf.

 

Ben je geïnteresseerd, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel