Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De bewoners en deelnemers van  de werkplaats Tuin op zorgboerderij Dijkgatshoeve zoeken per direct een

Werkplaatsleider / Tuinder

 

 

 

 

Als tuinder begeleid je de bewoners, deelnemers en vrijwilligers op de tuin. Op de groentetuin worden groenten gekweekt voor de keuken van het woonhuis en voor de verkoop via de winkel. Daarnaast is er een kruiden- siertuin en het erf waar ook gewerkt wordt door de tuingroep. Wij zoeken iemand die een opleiding heeft gedaan in de biologische landbouw en kennis heeft van Demeter.

 

Verder vragen wij iemand die:

• een MBO-zorgopleiding heeft behaald niveau 3/4.
• flexibel inzetbaar is
• creatief is en kan inspelen op de wisselende hulpvragen van de bewoners
• zelfstandig kan werken
• het vergroten van de zelfredzaamheid van bewoners en medewerkers als uitgangspunt heeft
• goede sociale vaardigheden bezit
• zich kan verbinden met de collega’s en de werkplaats
• enthousiast is, kan motiveren en gevoel voor humor heeft
• bij voorkeur kennis heeft op het gebied van antroposofie, en zo niet de bereidheid heeft om zich hierin te verdiepen en vanuit deze waarden te werken

In de sollicitatie-commissie nemen bewoners en medewerkers zitting.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Gehandicaptenzorg.
De functie van werkplaatsleider wordt ingeschaald volgens FWG 40.
Informatie over deze vacature kunt u opvragen bij: Klara Volwerk 06 46276144

Sollicitaties kunt u tot 15 februari  2019 richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dijkgatshoeve is een biologische zorgboerderij in de Wieringermeer, er wonen 16 mensen met een verstandelijke beperking en 9 mensen met een pycho sociale hulpvraag.
Er zijn 4 werkplaatsen te weten, de stal met de blaarkoppen,de kaasmakerij waar ze ook zuivel verwerken, de tuin en de winkel.

www.dijkgatshoeve.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Open dagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel