Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

hondspol1Ben jij een bevlogen ondernemende tuinder met passie voor een zorgboerderij?

Dan zoeken wij jou!

 

 

Wij zijn een enthousiast klein team dat vanaf 2016 zelfstandig de Hondspol runt. Door het vertrek van onze tuinder in verband met zijn pensionering in 2019 zijn wij op zoek naar een ervaren tuinder (fulltime) die op termijn bereid is om op de Hondspol te komen wonen. De tuinder moet goed kunnen samenwerken en in een gemeenschap willen leven.

hondspol2-1

De Hondspol is een biodynamische zorgboerderij, een kleinschalig woon- en werkgemeenschap, aan de rand van Driebergen-Rijsenburg. Wij bieden wonen en arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een VG-indicatie of GGZ indicatie zonder behandeling, op basis van PGB. De tuinderij is 1,5 hectare groot en hier wordt een breed assortiment groenten geteeld, gericht op de eigen winkel en een aantal afnemers in de omgeving.

Wat verwachten wij?

  • Kennis en ervaring van de biodynamische tuinbouw.
  • Een plantenman/vrouw met liefde voor mens en aarde.
  • Primaire verantwoordelijkheid voor de tuinderij, beplanting op het erf en rond de boerderij.Medeverantwoordelijkheid voor het landschap (houtwallen, poelen e.d.) en invulling van het dynamisch aspect.
  • Een aanpakker met flexibele instelling en communicatieve vaardigheden
  • Enthousiasme voor verder ontwikkelen van de tuin in samenhang met de zorg en de boerderij.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuk bedrijf met zeer gedreven en professionele collega’s.
  • Een prachtige woon-werkplek waar het echt draait om de mensen en het bedrijf.
  • Meebouwen aan een mooie toekomst voor De Hondspol met de intentie om op termijn toe te treden tot de VOF.

 

Schriftelijke reactie met cv voor 15 februari 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informative kijk op www.dehondspol.nl of neem contact op met Hanneke Reniers 06 18683716.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel