Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groentenakker-2De Groentenakker is het bewijs dat kleinschalige landbouw werkt en de toekomst heeft.
Wil je leren hoe je de lekkerste biologische groenten teelt en wat er nodig is voor het opzetten van een klein tuinbouwbedrijf?  Ben je enthousiast en leergierig? Dan is De Groentenakker de plek voor jou!

 

 

Wat kun je leren op De Groentenakker:

Groententeelt:

  • opkweek, zaaien, planten en oogsten van groenten
  • herkennen, voorkomen en bestrijden van ziektes en plagen
  • teelt technische kennis per gewas opdoen
  • het ontwikkelen en inzetten van efficiënte en innovatieve technieken
  • gebruik van gereedschappen en machines geschikt voor kleine tuinderijen

 

Bedrijfsvoering:

  • meedenken over productontwikkeling; hoe zet je een bijzonder gewas in de markt?
  • ervaring opdoen in verkoop en logistiek
  • meedenken over het efficiënt maken van alle bedrijfsprocessen

 

De Groentenakker is een biologisch tuinbouwbedrijf in Odijk, vlakbij Utrecht. Er worden meer dan 50 soorten groenten geteeld op 0,4 ha. Door de geringe oppervlakte wordt er intensief geteeld, hier hoort een complex teeltplan bij. Er wordt veel gebruik gemaakt van moderne technieken geschikt voor de kleinschalige groententeelt, o.a. beschreven door J.M. Fortier in het boek “Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij”. De afzet gaat via wekelijkse groentenpakketten naar de oogstaandeelhouders, de betere restaurants en een aantal winkels. Op de Groentenakker staat de voedingswaarde en goede smaak van de gewassen voorop.

 

Heb je interesse in een stage op De Groentenakker? Neem dan contact op met Stijn Costermans via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

www.groentenakker.nl 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel