Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

HaverkampProefboerderij Haverkamp wil startende biologische agrarische- en plattelandsondernemers een kans bieden om betaalbaar te starten door tijdelijke pacht van grond en gebouwen. Samen vormen de zelfstandig ondernemende pachters een breed gemengd biologisch agrarisch bedrijf, in een aantrekkelijk, gezond landschap met veel biodiversiteit.

 

 

 

Aanbod

Te pachten voor 3 - 6 jaar: vruchtbare biologische grond (oeverwal IJssel), en bedrijfsruimte in Terwolde bij Deventer. Beschikbare oppervlakte per pachter 0,5 tot 3 ha. met mogelijkheden tot tijdelijk verblijf. Op termijn willen we eenvoudige bedrijfswoningen aanbieden. Gezamenlijk gebruik van de voorzieningen en werktuigen verlaagd de kosten en stimuleert slim samenwerken, zowel in de teelt als voor de afzet.

 

Iets voor jou?

Je kan mee doen als je werkt als zelfstandig ondernemer met een goed plan voor een bijzondere, arbeidsintensieve  biologische teelt en/of de verwerking ervan. En als je open staat voor samenwerken met anderen en je talenten wilt delen voor het geheel van de proefboerderij.

Wij bieden een laagdrempelige opstap naar zelfstandig ondernemerschap. Later kun je doorstromen naar een eigen plek.

De proefboerderij is in ontwikkeling. De eerste pioniers kunnen vanaf voorjaar 2019 pachten.

 

Meer lezen?

Wij ontwikkelen het concept van de proefboerderij met hulp van de prijsvraag Brood & Spelen. Op deze website vind je het plan met de visie en verschillende artikelen.

 

Aanmelden en contact

Heb je interesse? Dan zijn wij benieuwd naar jouw plan. Je kunt onze vragenlijst opvragen als voorbereiding voor een gesprek. Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Wim Hekkert, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel